0348 - 50 12 50

jaap@cafecustwijc.nl

De Accommodatie in Custwijc

Dorpshuis Custwijc is een multifunctionele accommodatie geschikt voor een veelvoud aan activiteiten, samenkomsten en activiteiten. Het gebouw bestaat uit drie delen:

Sportzaal

De sporthal

Vier kleedkamers, toestellenberging, twee volleybal velden en faciliteiten voor sportieve activiteiten zoals schoolgym, zaalvoetbal en badminton. De sporthal kan doormiddel van een beweegbare scheidingswand in tweeën worden gesplitst. Een evenementenvloer is voorhanden en biedt de mogelijkheid de sporthal te gebruiken voor grotere feesten, concerten of andere activiteiten. Voor informatie en beschikbaarheid, neem contact op met Stichting Custwijc.

De Arie van Zwieten zaal

De Arie van Zwieten zaal is multifunctioneel en wordt gebruikt door de lokale verenigingen als repetitieruimte voor onder andere muziek,  toneel, EHBO en seniorengym. De zaal is uitgerust met een beamer, een geluidsinstallatie, klimaat controle en horeca faciliteiten. De zaal is daarom ook uitstekend te gebruiken voor cursussen, vergaderingen, voorlichtingsavonden, bruiloften, jubilea en feesten. Wilt u de Arie van Zwietenzaal huren? Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden of neem contact op met de beheerder.

Huis van Alles

Het Huis van Alles faciliteert sociale-, en culturele activiteiten die worden ontplooit voor- en door de burgers van de kern Driebruggen. Een veelvoud van allerlei initiatieven vinden hun huisvesting in het Huis van Alles, hiervoor verwijzen wij verwijzen u graag naar de website. Hier vindt u de link naar de website van het Huis van Alles met een up to date overzicht van alle activiteiten en mogelijkheden die het Huis van Alles te bieden heeft.  

Naar Huis van Alles

Contact opnemen met Custwijc
Mogelijkheden in Custwijc

Bekijk hier onder de mogelijkheden in Custwijc

Neem contact op

 Laageind 1 | 3465 KG | Driebruggen | © Graphic Design / www.ontwerpbureau.com